Форма входу

Пошук

Календар

«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Архів записів

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 62

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Вівторок, 23.04.2024, 10:52    

Будинок дитячої

та юнацької творчості
міста Горохів

gorohivbdut@ukr.net

Головна | Мій профіль | Вихід
Головна » 2017 » Травень » 17 » "Сузір'я талантів" -2017
16:25
"Сузір'я талантів" -2017

16 травня в залі районної ради засідань зібралася еліта освіти Горохівщини – кращі з кращих вчителів та учнів на традиційний підсумковий захід мудрості, знань, творчості. На традиційному святі “Сузір’я талантів” цьогоріч було нагороджено більше 100 обдарованих учнів загальноосвітніх шкіл Горохівського району і більше 100 вчителів, які окрилили своїх вихованців до зіркових успіхів у навчанні, науковій діяльності, мистецтві співу, малюванні, спорті та інших захопленнях, без яких не було б прекрасним життя.

Серед запрошених за традицією були і вихованці та наставники БДЮТ м. Горохів.

До нагородження запросили вихованку Будинку Дитячої та Юнацької Творчості м. Горохів, солістку гурту "Щедрик" Сцьольну Дарину, яка зачарувала своїм талантом журі Всеукраїнського фестивалю"Єдина родина", Всеукраїнського конкурсу "Золотий перетин Львова", Міжнародного телевізійного фестивалю "Мелодія Різдва", Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Хочу стати зіркою" і стала переможцем цих конкурсів. Високі нагороди на цих конкурсах отримала інша солістка гурту Андріана Янюк, за що була відзначена грамотою Відділу освіти, молоді та спорту Горохівської райдержадміністрації. За цими здобутками стоїть талановитий педагог, керівник гурту "Щедрик" Людмила Олександрівна Гетьманчук.

На сцені вітали і зразковий ансамбль "Срібні струни" та його керівників Шевчук Жанну Всеволодівну та Стецюк Марію Василівну, за заняте І місце в обласному конкурсі ансамблів та оркестрів народної музики "Золоті зернинки Волинського краю".

На сцені Кравчук Леся Ростиславівна та Юрчук Василь Степанович, керівники танцювальних колективів "Мрія" і "Калинонька" - переможців Всеукраїнського фестивалю-конкурсу "Хочу стати зіркою". Колектив народного танцю "Калинонька" до того ж завоював І місце на Всеукраїнському чемпіонаті з хореографічного мистецтва "Арт-денс-2017".

Відзнаку найвищого Всеукраїнського рівня вже не вперше у цьому навчальному році отримала Дідух Дарина, вихованка гуртка "Зелена планета" БДЮТ м. Горохів, переможниця Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді "Дотик природи" (керівник Людмила Анатоліївна Лавренюк).

Вперше у цьому навчальному році проводився Всеукраїнський заочний родинний конкурс "Секрети великоднього хліба". Переможцями його обласного етапу стали Машкара Богдана і Слободська Лілія, вихованки БДЮТ м. Горохів, керівники Шешко Микола Ігорович та Костюк Мар'яна Петрівна.

На сцені зали районної ради засідань вітали також Яворську Віру, вихованку БДЮТ м. Горохів (керівник Ковальчук Алла Миколаївна), що стала одним із переможців обласної виставки "Знай і люби свій рідний край".

"Живопис - це поезія, яку бачать, а поезія - це живопис, який чують", - казав Леонардо до Вінчі. Не уявляють свого життя без мистецтва юні художники, митці, переможці обласного конкурсу "Новорічний подарунок" Ткачук Дарина (керівник Дядіо Олександр Євгенович) та Цехош Сергій (керівник Шешко Микола Ігорович).

Гордістю нашого краю є і інші вихованці Шешка Миколи Ігоровича. А саме Лісова Катерина (переможець обласного конкурсу фотоаматорів "Моя Україна") та Северіна Вероніка (переможець обласних конкурсів "Урок казки", "Безпека дитини - добробут країни", конкурсу з історико-стендового моделювання).

Високі нагороди отримали вихованці Будинку школяра і в обласному конкурсі "Святвечір" - це Романюк Наталія та Гаркуша Олександра (керівник Богдан Тетяна Миколаївна), Шевчук Юлія (керівник Вовк Оксана Володимирівна).

Своїми пісенними виступами на патріотичну тематику учасників свята вітали вихованці БДЮТ м.Горохів

Як бачимо, за цей рік вихованці БДЮТ м. Горохів здобули хороші результати. А також тішили нас своїми виступами чи не на кожному святі. 

Переглядів: 498 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0

Copyright MyCorp © 2024