Форма входу

Пошук

Календар

«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архів записів

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 62

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

П`ятниця, 26.04.2024, 17:21    

Будинок дитячої

та юнацької творчості
міста Горохів

gorohivbdut@ukr.net

Головна | Мій профіль | Вихід
Головна » 2015 » Травень » 22

    9 Травня в районному Домі „Просвіта” відбувся концерт, присвячений 70-й річниці Перемоги над нацизмом у Європі та 70-й річниці завершення Другої світової війни.

    Серед концертних номерів був і танець „Веселі сонечка” у виконанні хореографічного ансамблю сучасного танцю „Мрія” ( керівник Леся Кравчук ). Бурхливі оплески пролунали на адресу наймолодших учасників свята – майбутнього нашої держави.

Переглядів: 378 | Додав: admin | Дата: 22.05.2015

  Традиційно, в кінці травня, в обласному музично-драматичному театрі проходив фестиваль кращих дитячих колективів та солістів області. У цьому році на сонцесяйній обласній сцені виступав наш зразковий ансамбль бандуристів „Срібні струни” ( керівники: Жанна Шевчук та Марія Стецюк ). У складі ансамблю – 33 вихованці віком від 7 до 14 років, з них 16 – бандуристи. 
   Гучне „браво”, яке пролунало після виступу, додало настрою дітям настільки, що вони свою пісню „Наш пісенний рай” ще раз заспівали вже на вулиці, біля пам’ятника Лесі Українки для всіх тих, хто спостерігав за роботою майстрів та майстринь області. 

... Читати далі »

Переглядів: 425 | Додав: admin | Дата: 22.05.2015

    775 років виповнилося нашому рідному місту 21 травня 2015 року. Горохівчани старанно готувались до свята. Після благословенних молитв у храмах міста розпочалися різноманітні заходи, у яких взяли участь і вихованці БДЮТ. 
    Свою виставку-продаж представили вихованці гуртка „Сувенір” ( керівник Олександр Дядіо ). Вироби з глини, виготовлені в українських народних традиціях, зацікавили не тільки горохівчан, але й гостей міста. 
    На пісенному фестивалі, який зініціював реабілітаційний центр „Сонце любові”, брали участь і наші вихованці: Світлана та Павлина Оніги, Сергій Яремчук ( керівник Світлана Мороз ) та Юрій Корінецький ( керівник Тарас Гриб ). Теплі сонячні промені приємно доповнювали дзвінкі голоси цих дітей, що виступали у затишному скверику міста. Нам би всім такої настирливості, тв ... Читати далі »

Переглядів: 404 | Додав: admin | Дата: 22.05.2015

    20 травня 2015 року відбулося традиційне районне свято „Сузір’я талантів” у приміщенні актової зали районної держадміністрації. Серед запрошених і нагороджених були і наші вихованці: Семенюк Дарина ( гурток „Відродження” на базі ЗОШ І-ІІІ ст. №1 м. Горохів ), Захарчук Ольга ( гурток „Чарівна майстерня” на базі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Підбереззя ), Онопріяк Анастасія (гурток „Зелена планета” на базі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Горішнє ), Хмільовська Катерина (гурток „Контраст”), Ткачук Стас ( гурток „Барви” ), Загоруйко Вікторія ( фотогурток „Дивосвіт” ), Сцьольна Дарина, Голуб Ірина, Левосюк Ольга, Новосад Роман, Турій Вікторія, Гайдук Аня, Янюк Андріана ( гурт „Щедрик” ), хореографічний колектив „Мрія” та керівники гуртків: Моро ... Читати далі »

Переглядів: 463 | Додав: admin | Дата: 22.05.2015

    У цьому році Свято Матері, яке традиційно проводиться у закладі, ми поєднали з підведенням підсумків екологічного конкурсу „Первоцвіти під охороною”, який зініційований завідувачем сектору у справах молоді та спорту Оксаною Лавренюк та методистом відділу освіти Оленою Підлужною.

    У концертній програмі брали участь: Дарина Сцьольна, Дмитро Мороз, Евеліна Домбровська, танцювальний колектив „Зозулені черевички” ( на базі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Озерці ), Світлана Оніга, хореографічний колектив „Посмішка”. Керівники гуртків Людмила Гетьманчук, Світлана Мороз, Леся Кравчук, Зоя Попович були задоволені виступами своїх вихованців.

... Читати далі »

Переглядів: 452 | Додав: admin | Дата: 22.05.2015

    10 травня 2015 року на стадіоні нашого міста проходила благодійна акція „Збережемо Матір-Україну”, яку організував Центр волонтерів. Вона проводилась з метою підтримки солдат, що захищають східні кордони України в зоні АТО. Активну участь у цій акції прийняли вихованці БДЮТ м. Горохів: хореографічний колектив „Мрія” із композицією „Діти України” ( керівник Леся Кравчук ) та Ірина Голуб, солістка гурту „Щедрик” із вокальними композиціями „Чорна вишиванка” та „Пісня про Україну” ( керівник Людмила Гетьманчук ).
    Голова волонтерського Центру Валентина Магурчак нагородила дитячий колектив „Мрія” дипломом.

... Читати далі »

Переглядів: 449 | Додав: admin | Дата: 22.05.2015

    9 травня 2015 року у місті Сокаль відбувся ХХІ Міжрегіональний фестиваль дитячого та юнацького виконавського мистецтва „Мамині зіроньки-2015”, присвячений Дню Матері. У ньому прийняли участь більше 50-ти учасників Львівської та Волинської областей.

    Будинок Дитячої та Юнацької Творчості м. Горохів представляли Мороз Дмитро – молодша вікова категорія ( соліст вокального ансамблю „Домісольки”, керівник Світлана Мороз ) і Янюк Андріана та Сцьольна Дарина – середня вікова категорія ( солістки гурту „Щедрик”, керівник Людмила Гетьманчук ). Кожен із них отримав диплом учасника фестивалю, а Сцьольна Дарина виборола почесне звання „лауреат третьої премії”, од ... Читати далі »

Переглядів: 440 | Додав: admin | Дата: 22.05.2015


Copyright MyCorp © 2024