Форма входу

Пошук

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 62

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Четвер, 25.04.2024, 05:49    

Будинок дитячої

та юнацької творчості
міста Горохів

gorohivbdut@ukr.net

Головна | Мій профіль | Вихід
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 6 7 8

    У цьому році Свято Матері, яке традиційно проводиться у закладі, ми поєднали з підведенням підсумків екологічного конкурсу „Первоцвіти під охороною”, який зініційований завідувачем сектору у справах молоді та спорту Оксаною Лавренюк та методистом відділу освіти Оленою Підлужною.

    У концертній програмі брали участь: Дарина Сцьольна, Дмитро Мороз, Евеліна Домбровська, танцювальний колектив „Зозулені черевички” ( на базі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Озерці ), Світлана Оніга, хореографічний колектив „Посмішка”. Керівники гуртків Людмила Гетьманчук, Світлана Мороз, Леся Кравчук, Зоя Попович були задоволені виступами своїх вихованців.

... Читати далі »

Переглядів: 451 | Додав: admin | Дата: 22.05.2015

    10 травня 2015 року на стадіоні нашого міста проходила благодійна акція „Збережемо Матір-Україну”, яку організував Центр волонтерів. Вона проводилась з метою підтримки солдат, що захищають східні кордони України в зоні АТО. Активну участь у цій акції прийняли вихованці БДЮТ м. Горохів: хореографічний колектив „Мрія” із композицією „Діти України” ( керівник Леся Кравчук ) та Ірина Голуб, солістка гурту „Щедрик” із вокальними композиціями „Чорна вишиванка” та „Пісня про Україну” ( керівник Людмила Гетьманчук ).
    Голова волонтерського Центру Валентина Магурчак нагородила дитячий колектив „Мрія” дипломом.

... Читати далі »

Переглядів: 448 | Додав: admin | Дата: 22.05.2015

    9 травня 2015 року у місті Сокаль відбувся ХХІ Міжрегіональний фестиваль дитячого та юнацького виконавського мистецтва „Мамині зіроньки-2015”, присвячений Дню Матері. У ньому прийняли участь більше 50-ти учасників Львівської та Волинської областей.

    Будинок Дитячої та Юнацької Творчості м. Горохів представляли Мороз Дмитро – молодша вікова категорія ( соліст вокального ансамблю „Домісольки”, керівник Світлана Мороз ) і Янюк Андріана та Сцьольна Дарина – середня вікова категорія ( солістки гурту „Щедрик”, керівник Людмила Гетьманчук ). Кожен із них отримав диплом учасника фестивалю, а Сцьольна Дарина виборола почесне звання „лауреат третьої премії”, од ... Читати далі »

Переглядів: 440 | Додав: admin | Дата: 22.05.2015

    28 квітня 2015 року в приміщенні Народного Дому „Просвіта” м. Горохів відбувся заключний концерт художньої самодіяльності учнів загальноосвітніх навчальних та позашкільних закладів Горохівського району „Ми діти твої, Україно”. Будинок Дитячої та Юнацької Творчості м. Горохів представляли:

- призер обласного конкурсу „Срібні дзвіночки-2015” – Ірина Голуб ( керівник – Л. Гетьманчук ) із піснею „Чорна вишиванка”;

- гурт „Щедрик” вокально-хорової студії „Щедрик” ( керівник – Л. Гетьманчук ) з піс ... Читати далі »

Переглядів: 475 | Додав: admin | Дата: 05.05.2015

    До річниці аварії на Чорнобильській АЕС в приміщенні БДЮТ м. Горохів для вихованців навчального закладу та їх батьків був проведений виховний захід: „Чорнобильська трагедія: 29 років потому”. Організували і провели його члени гуртка „Основи Web-технологій”. Вступне слово прозвучало з вуст керівника гуртка Мороз Світлани Володимирівни. Вона розповіла про ті події, які відбувалися у Чорнобилі 26 квітня 1986 року, і про перші дні після аварії. Що стало основними причинами катастрофи, присутні дізналися, переглянувши документаль ... Читати далі »

Переглядів: 406 | Додав: admin | Дата: 05.05.2015

   

     З метою популяризації та вибору майбутньої професії у приміщенні БДЮТ м. Горохів відбулася зустріч дітей району, вихованців клубу „Діалог” і лідерів шкіл району. Її провела Шевчук Алла Олександрівна, провідний фахівець з питань зайнятості Горохівського РЦЗ, спільно із дирекцією позашкільного навчального закладу.

... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: admin | Дата: 05.05.2015

    26 березня 2015 року у приміщенні БДЮТ м. Горохів відбувся творчий звіт закладу „Країна щастя і добра”. На святі були присутні начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Іванович Білик, методист райво Олена Степанівна Підлужна, шанований ветеран ниви культури Горохівщини Діана Семенівна Радчук та багато батьків, гостей, запрошених. Детальніше про проведення заходу можна прочитати у розділі „Статті у пресі, 2014-2015 н.р.”, так як усе дійство висвітлено у районній газеті „Горохівський вісник”.

... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: admin | Дата: 20.04.2015

   

  13 лютого 2015 року в місті Луцьку в Палаці учнівської молоді проходив фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва „У вихорі танцю”, організований обласним Центром естетичного виховання. Учасники фестивалю змагалися у трьох номінаціях: „народний танець”, „сучасний танець” і „спортивний бальний танець”.

    Хореографічний колектив „Мрія&rdquo ... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: admin | Дата: 05.03.2015

  25 грудня 2014 року відбувся районний конкурс „Срібні дзвіночки”. ІІ місце у молодшій віковій категорії посіла вихованка БДЮТ м. Горохів Стасюк Олена, а переможцем стала Сцьольна Дарина ( середня вікова категорія ), керівник Гетьманчук Л. О.
     Сцьольна Дарина та Голуб Ірина представили на високому рівні заклад БДЮТ в обласному конкурсі „Срібні дзвіночки”, який відбувся у м. Рожище 28 січня 2015 року: Ірина Голуб зайняла ІІ місце, а Дарина Сцьольна – ІІІ.

 

Переглядів: 500 | Додав: admin | Дата: 03.02.2015

23 січня 2015 року в приміщенні БДЮТ м. Горохів відбулося свято „Ти в моєму серці, Україно”, приурочене Дню Соборності нашої держави. 
    Підготували і провели цей захід найактивніші учасники ансамблю „Домісольки” ( керівник Мороз С. В. ): Домбровська Евеліна, Мороз Дмитро, Башко Марія, Творовська Вікторія, Мороз Діана, Антонюк Аліна, Оніга Світлана, Абрагамовський Орест, Льопа Анастасія, Стецюк Катерина, Цьопко Тетяна, Пилипюк Ангеліна. У їх виконанні прозвучало багато пісенних творів. Ведучими свята були керівник ансамблю „Домісольки” Світлана Мороз та її вихованка Цьопко Тетяна. 
    З особливим трепетом душі присутні слухали пісню „Нашим героям” у виконанні Абрагамовського Ореста, яка супроводжувалася відеосюжетом з Майдану Гідності. Учасники дійства в жалобі пом’янули Не ... Читати далі »

Переглядів: 427 | Додав: admin | Дата: 03.02.2015

    5 січня 2015 року в приміщенні БДЮТ проходило свято „Новорічні зустрічі”. Його учасниками стали гуртківці БДЮТ м. Горохів та гуртківці БДЮТ, які займаються на базі сільських шкіл. В ході концертної програми виконувались пісні, інструментальні твори і танцювальні композиції. Всі учасники свята брали активну участь у конкурсах, відгадували загадки. На завершення дійства усіх дітей та дорослих привітав казковий Дід Мороз.

Переглядів: 381 | Додав: admin | Дата: 03.02.2015

    18 грудня відбулась концертно-розважальна програма „Святий Миколай, до нас в гості завітай” для дітей-сиріт району. Під час свята лунали пісні про Миколая, проводились конкурси та вікторини. В кінці заходу діти одержали солодкі подарунки та призи.
    19 грудня для вихованців БДЮТ був проведений захід „Святий Миколай”. Розпочалось свято виставою про Чудотворця. Діти із захопленням спостерігали за виступом ангелів, чортика, чемних та неслухняних дітей та головного персонажа Миколая. Потім відбулись розважальні конкурси, лунали пісні вихованців ансамблю „Домісольки”, гурту „Щедрик”, запальні танці продемонстрували учасники танцювальних колективів „Едельвейс” та „Посмішка”. Свято завершилось врученням солодких подарунків.

 

Переглядів: 381 | Додав: admin | Дата: 03.02.2015

    Ніч на Андрія – одна з найтаємничіших та найколоритніших у році. Підтримати традиції і водночас вдихнути в них дух сучасності та нотку гумору вирішила команда КВК «Що-небудь, як-небудь по-горохівськи або зовсім ніяк по-українськи». Ось уже другий рік поспіль члени цього клубу організовують «Андріївські вечорниці», що супроводжуються веселими співами, народними і сучасними танцями, ворожінням, іграми, дівочими посиденьками, знайомствами і заграваннями молоді. Особливо цікавим для гостей і учасників дійства є традиційне кусання Калити. 
    Отож,  традиції - це чудова нива для сучасної творчості, можливість цікаво та весело провести час. А ще завжди існує ймовірність таки підгледіти своє майбутнє.

... Читати далі »

Переглядів: 490 | Додав: admin | Дата: 11.12.2014

    Сестри Світлана і Павлина Оніги, солістки ансамблю „Домісольки” ( керівник Мороз С. В. ), є постійними учасниками концертних заходів, які проходять у реабілітаційному центрі „Сонце любові”. 
    Напередодні Міжнародного дня інвалідів вони прийняли участь у святі, виконали улюблені пісні. За активну участь в діяльності благодійної місії щодо реабілітації осіб з особливими потребами засобами творчості та фізичної активності, прагнення самовдосконалення та стійку життєву позицію президент центру Ольга Дубінська нагородила Онігу Світлану подякою та вручила їй подарунок.
    Матеріали заходу висвітлені в районній газеті „Горохівський вісник”.

 

... Читати далі »

Переглядів: 417 | Додав: admin | Дата: 11.12.2014

    9 листопада в БДЮТ м. Горохів відбулося районне дійство, присвячене Дню української писемності і мови. Організували його та провели працівники відділу освіти райдержадміністрації і Будинку Дитячої та Юнацької Творчості.

    Для учасників свята співали зразковий аматорський хор духовного співу „Щедрик”, його солістки Катерина Здинюк, Дарина Сцьольна, Аня Гайдук ( керівник Людмила Гетьманчук ), солістка ансамблю „Мрія” Ольга Лібковська ( керівник Олександр Шепшелей ), солістка Альбіна Долонська ( керівник Вʼячеслав Гороть ) і учасниці ансамблю бандуристів „Срібні струни” Марія і Катерина Стецюк.

... Читати далі »

Переглядів: 454 | Додав: admin | Дата: 07.11.2014

    У стінах БДЮТ м. Горохів відбулась зустріч із учасником АТО Шкорупським Богданом Олександровичем. Багато теплих слів прозвучало на його адресу з вуст колег, керівників гуртків цього навчального закладу, а голова профспілки Карп’як Євгенія Василівна вручила матеріальну допомогу.

Переглядів: 424 | Додав: admin | Дата: 07.11.2014

      16 жовтня 2014 року в Будинку Дитячої та Юнацької Творчості м. Горохів відбувся захід, присвячений Дню українського козацтва та 72-ій річниці УПА: „Ми – нащадки козацької слави”.

  Участь у ньому взяли голова райдержадміністрації Сергій Годлевський, ветеран ОУН-УПА Тамара Криштальська, військовослужбовці, учасники АТО Андрій Пушкарський, Роман Мужик, декан Горохівського деканату Київського патріархату, настоятель Свято-Вознесенського храму о. Андрій, бунчужний Козацько-Стрілецького Братства міста Луцька Олександр Сокур.

    Організували дійство ... Читати далі »

Переглядів: 436 | Додав: admin | Дата: 05.11.2014

    8 жовтня 2014 року керівник гуртка „Мозаїка природи” Макієнко Н. Є. провела майстер-клас учителям трудового навчання району по роботі із солоним тістом. Під час заняття усі учасники могли власноруч виготовити вироби із солоного тіста та прикрасити ними імпровізовану лісову галявину. В процесі роботи учителі одержали інформацію щодо замішування солоного тіста, технік виготовлення, висушування і розфарбовування виробів. Майстер-клас був цікавим та пізнавальним.

... Читати далі »

Переглядів: 666 | Додав: admin | Дата: 05.11.2014

     З ініціативи голови РДА Годлевського С. С. та начальника служби у справах дітей Шеремети І. В. у Будинку Дитячої та Юнацької Творчості відбувся районний захід „Візьми дитину у свою родину” до Дня усиновлення.

    Даний захід супроводжувався атмосферою доброзичливості та гармонії. Гості радо сприймали виконання пісень Діаною Мороз, Світланою та Павліною Онігами, Дариною Сцьольною, що є вихованцями талановитих педагогів Людмили Гетьманчук та Світлани Мороз. Цікавими та різноманітними були конкурси, які провели Софія Терновик та Катерина Лотоцька, вихованки клубу „Дозвілля”, керівник - Світлана Сов’як.

... Читати далі »

Переглядів: 415 | Додав: admin | Дата: 05.11.2014

Дорогі солдати, прочитайте лист!

Пишуть із любов’ю вам волинські діти!

Там, де їдуть танки, чути кулі свист,

Стоїте ви мужньо, щоб могли ми жити.

 

Молимось до Бога, хай оберіга,

Щоб усі ви ... Читати далі »

Переглядів: 566 | Додав: admin | Дата: 26.06.2014

    10 – 11 травня 2014 року у місті Сокаль Львівської області відбувся XX Міжрегіональний конкурс-фестиваль дитячого та юнацького виконавського мистецтва „Мамині зіроньки”, присвячений Дню Матері. БДЮТ м. Горохів представляли солістки ансамблю „Домісольки” (керівник Мороз С. В.) Антонюк Аліна ( молодша ) та Мороз Діана ( середня вікова група ). Вони успішно пройшли відбірковий тур і стали учасниками конкурсної програми. Море приємних вражень, знайомство з новими друзями та дипломи конкурсантів фестивалю – ось неповний перелік позитиву, який залишився у дівчат.

... Читати далі »

Переглядів: 578 | Додав: admin | Дата: 20.05.2014

    Традиційно 9 Травня на Пагорбі Слави у м. Горохові відбувся мітинг на честь загиблих у Великій Вітчизняній війні.

    Серед учасників була і привітальна група клубу „Дозвілля” ( керівник Совʼяк С. І. ) у складі К. Лотоцької, С. Терновик, Н. Окис, М. Процюк, О. Конопацької, А. Озірського та Д. Чернящук, які тепло привітали ветеранів та жителів міста зі Святом, подякували за подвиг в імʼя миру і щастя, подарували ветеранам квіти та свою повагу і шану.

... Читати далі »

Переглядів: 423 | Додав: admin | Дата: 20.05.2014

    1 травня 2014 року до Дня Солідарності Трудящих, Дня Перемоги та Дня Матері в УТОСі м. Горохів відбулась концертна програма, яку презентували глядачам учасниці ансамблю „Домісольки” ( керівник Мороз С. В. ) Дацюк Сніжана, Стецюк Катерина, Цьопко Тетяна, Ткачук Дарина, Лагодюк Яна та Мороз Діана. У єдиному вінку привітань переплелись поетичні рядки та пісні про маму, рідну землю, фронтовиків та неньку-Україну. Дівчата здоровили усіх присутніх з величними святами, одержали вдячні оплески від глядачів та солодкі подарунки від організаторів зустрічі.

Переглядів: 404 | Додав: admin | Дата: 20.05.2014

  29 квітня 2014 року відбувся фестиваль учнівської творчості кращих колективів Горохівського району, присвячений 200-річчю з Дня народження Т. Г. Шевченка.

    Учасниками концерту були і колективи нашого закладу: гурт „Оберіг” ( керівник Л. Гетьманчук ) з піснею „Сонце заходить” на слова Т. Шевченка, Дарина Сцьольна ( керівник Л. Гетьманчук ) з піснею „Україна”, зразковий колектив ансамбль бандуристів „Срібні струни” ( керівник С. Бих ) з піснею „Калинова пісня”, ансамбль „Народні музики” ( керівник О. Шепшелей ) з твором „Старовинна полька” і танцювальний колектив наро ... Читати далі »

Переглядів: 540 | Додав: admin | Дата: 20.05.2014

    21 грудня 2013 року відбувся районний конкурс української естрадної пісні „Срібні дзвіночки”. Будинок Дитячої та Юнацької Творчості міста Горохів у середній віковій категорії представляла солістка ансамблю „Домісольки” Мороз Діана ( керівник Мороз С. В. ), вона зайняла почесне третє місце і нагороджена грамотою Відділу освіти Горохівської райдержадміністрації.

    У молодшій віковій категорії серед багатьох учасників солістка ансамблю „ Оберіг ” Сцьольна Дарина ( керівник Гетьманчук Л. О. ) стала переможцем конкурсу і одержала грамоту Відділу освіти за зайняте перше місце.

  &nb ... Читати далі »

Переглядів: 489 | Додав: admin | Дата: 06.02.2014

    14 січня 2014 року о 1600 відбулось свято Старого-Нового року. Воно розпочалось привітанням директора БДЮТ м. Горохів Совʼяк С. І., яка в кінці виступу зачитала лист від Діда Мороза.

    Святкову програму продовжив виступ Мороза Дмитра ( керівник – С. В. Мороз ), у його виконанні прозвучала пісня „Новий рік”.

    Цікавим продовженням дійства стала вистава „Новорічний колосок” гуртківців лялькового театру під керівництвом О. О. Парфомюк.

    Колядки та віншування виконав гу ... Читати далі »

Переглядів: 468 | Додав: admin | Дата: 24.01.2014

    18 грудня 2013 року о 1600 в приміщенні БДЮТ м. Горохів відбулося Свято Миколая для вихованців БДЮТ та їх батьків.

    Ведучими с ... Читати далі »

Переглядів: 549 | Додав: admin | Дата: 02.01.2014

   18 грудня 2013 року в 1100 у БДЮТ м. Горохів відбулась концертно-розважальна програма для дітей-сиріт району. Святкове дійство розпочалось виступом голови райдержадміністрації Савчук Ж. Є. Вона привітала усіх присутніх із святом Миколая, вручила подарунки дітям-сиротам та побажала здійснення усіх мрій. Учасників свята також вітали міський голова Годик В. Л., начальник відділу освіти Білик В. І. та начальник відділу у справах дітей Доманська Т. В.

Переглядів: 457 | Додав: admin | Дата: 20.12.2013

    13 грудня 2013 року о 1630 в приміщенні БДЮТ відбулося Свято Андрія, яке організували учасники клубу КВН ( керівник Саган Л. В. ).

    Святкове дійство у стилі українських в ... Читати далі »

Переглядів: 429 | Додав: admin | Дата: 20.12.2013

    В рамках акції „16 днів проти насильства”, яка проходила з 25 листопада по 10 грудня 2013 року, метою якої було привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сімʼї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків та активізації партнерського руху органів державної влади, державних закладів, громадських організацій до проблем насильства в сімʼї та захисту прав жінок, керівниками гуртків були проведені виховні години.

    Керівник гуртка Шешко М. І. провів конкурс малюнка „Гендер очима дітей”, кращі роботи були подані у відділ освіти Горохівської райдержадміністрації.

... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: admin | Дата: 11.12.2013

    30 листопада та 1 грудня 2013 року у місті Львові проходив Третій Всеукраїнський конкурс-фестиваль вокалістів „Зимові зустрічі-2013”. Він зібрав більше 100 учасників з різних куточків України.

     Будинок Дитячої та Юнацької Творчості м. Горохів представляла солістка вокального ансамблю „Домісольки” Мороз Діана (керівник Мороз С. В. ). Пісня „Чомучки”, яку вона виконувала, була відзначена дипломом цього конкурсу та оплесками глядачів.

... Читати далі »

Переглядів: 481 | Додав: admin | Дата: 11.12.2013

   30 листопада 2013 р. керівники гуртків Кравчук Л. Р. та Юрчук В. С. разом із своїми вихованцями взяли участь у фінальному гала-концерті „Шукаємо таланти”, який організувала ТРК „Аверс”.

    Хореографічні композиції  „Мрії” (керівник Кравчук Л. Р.) та „Водограю” (керівник Юрчук В. С.) стали окрасою концертної програми, і учасники цих колективів були нагороджені дипломами та цінними подарунками від благодійного фонду Ігоря Палиці „Новий Луцьк”.

... Читати далі »

Переглядів: 498 | Додав: admin | Дата: 11.12.2013

    25 листопада 2013 року у Будинку Дитячої та Юнацької Творчості м. Горохів відбувся захід, присвячений професійній орієнтації молоді „Всі професії – важливі, всі професії – потрібні!”, який організував клуб „КВК” (керівник Саган Л. В.) для учнів дев’ятих класів ЗОШ І-ІІІ ступеня №1 ім. І. Я. Франка. Про те, як знайти себе у світі професій, розповіла представник Горохівського центру зайнятості, головний спеціаліст Шевчук Алла Олександрівна. Вона зазначила, як правильно вибрати майбутню професію, щоб після закінчення вищого навчального закладу влаштуватись на роботу за спеціальністю. Наголосила на тому, що зараз на ринку праці потрібні представники виробничих професій: слюсарі, механіки, технологи, кухарі, швеї, лісники.

Переглядів: 481 | Додав: admin | Дата: 28.11.2013

    23 листопада о 12-й годині у Будинку Дитячої та Юнацької Творчості м. Горохів пройшов майстер-клас „Слухняний ланцюжок”. На цей захід були запрошені дівчатка 5-6 класів шкіл міста. На занятті також були присутні керівники гуртків художньо-естетичного і декоративно-ужиткового напрямків. 

    Майстер-клас провела керівник гуртка в’язання „Чарівний клубок” Органіста Лілія Олексіївна з допомогою своїх гуртківців. На занятті діти ознайомилися з історією виникнення в’язання, як виду декоративно-ужиткового мистецтва, із матеріалами та інструментами. А також навчилися в'язати елемент – ланцюжок із повітряних петель. Із цих ланцюжків учениці створили свої маленькі картин ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: admin | Дата: 23.11.2013

22 листопада 2013 року о 1400 в приміщенні БДЮТ було проведено майстер-клас по виготовленню вітальних листівок до Дня Святого Миколая і Новорічно-різдвяних свят для учнів 4-х класів ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім. І. Я. Франка, НВК „ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія” м. Горохова та вихованців салону „Дизайн”.

    В ході вступної бесіди керівник у цікавій формі подала інформацію про техніки виготовлення вітальних листівок, звернула увагу на виставочні роботи.

< ... Читати далі »

Переглядів: 648 | Додав: admin | Дата: 22.11.2013

    22. 11. 2013 р. відбулась концертна програма ансамблю „Народні музики” (керівник Шепшелей О. А.) на тему „Музика народу – душа народу” для учнів ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Лобачівка.

    Концертна програма була наповнена цікавими творами та композиціями. У ... Читати далі »

Переглядів: 432 | Додав: admin | Дата: 22.11.2013

    22. 11. 2013 р. о 1200 відбувся виховний захід з елементами ткацтва „З бабусиної скрині” для учнів ЗОШ І-ІІ ступеня с. Журавники. На ньому була присутня методист БДЮТ м. Горохів Макієнко Н. Є., яка привітала учнів з Тижнем позашкілля.

... Читати далі »
Переглядів: 407 | Додав: admin | Дата: 22.11.2013

    22 листопада 2013 р. об 1100  в рамках Тижня позашкілля діти, які займаються у гуртку „Ляльковий театр” БДЮТ м. Горохів, разом із керівником Парфомюк О. О. показали у дитячому садочку „Казка” лялькову виставу „Колосок”.

    Діти молодшої групи із захопленням дивились виставу та активно підтримували юних акторів. Глядачі всіляко демонстрували свої емоції, радісно аплодували. 

    По завершенні виступу завідуюча ДНЗ „Казка” Карпук Ніна Лукашівна від імені усі ... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: admin | Дата: 22.11.2013

    21.11.2013 року о 1600 відбувся концерт „Обдарованість-2013”, у якому взяли участь переможці районних, обласних, всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів.

... Читати далі »

Переглядів: 395 | Додав: admin | Дата: 22.11.2013

    20.11.2013 року о 1500 відбулось показове заняття „Чарівна осінь” гуртка „Барви”, яке провів керівник гуртка Шешко Микола Ігорович.

    Майстер-клас проводився для вихованців ... Читати далі »

Переглядів: 460 | Додав: admin | Дата: 22.11.2013

    20.11.2013 р. о 1500 відбувся майстер-клас по виготовленню маків з природного матеріалу /шкіри/ для дітей гуртків ДУМ – «Чарівний клубок» та «Дизайн», який провела Шешко Людмила Василівна.

... Читати далі »

Переглядів: 693 | Додав: admin | Дата: 22.11.2013

    19.11.2013 р. з 1530 до 1700 був проведений захід для батьків „Щастя і радості, люба родино”, який відбувся у теплій невимушеній обстановці. Вихованці клубу „Дозвілля” (керівник С. Совʼяк) Катя Лотоцька та Софія Терновик подарували мамам і татам свої поетичні рядки, які переплелись з музичними подарунками, піснями, у виконанні тріо бандуристів (керівник С. Бих), Каті Здинюк (керівник Л. Гетьманчук), Дарини Сцьольної (керівник Л. Гетьманчук), Надії Данилюк (керівник Т. Гриб), Діани Мороз (керівник С. Мороз), Олени Стасюк (керівник Л. Гетьманчук), Оксани Гороть (керівник С. Мороз), ансамблю „Домісольки” (керівник С. Мороз), Дмитра Мороза (керівник С ... Читати далі »

Переглядів: 430 | Додав: admin | Дата: 20.11.2013

    18.11.2013 р. о 1500 відбулось урочисте відкриття Тижня позашкілля „Сонцесяйне моє дитинство” в приміщенні актового залу, на якому вихованців та гостей свята привітав заступник голови райдержадміністрації В. Д. Бочковський, директор Совʼяк С. І., методист Макієнко Н. Є. Відкриття продовжилось концертною програмою. 

&n ... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: admin | Дата: 20.11.2013

    14 листопада 2013 року у приміщенні БДЮТ відбулися зйомки телеканалу „Аверс” для участі у передачі „Шукаємо таланти”. У них взяли участь:

хореографічний ансамбль „Водограй” (керівник В. Юрчук)

Дарина Сцьольна (керівник Л. Гетьманчук)

Діана Мороз (керівник С. Мороз)

... Читати далі »

Переглядів: 478 | Додав: admin | Дата: 20.11.2013

45700

місто Горохів, вулиця Столярчука, 14

тел. 2-12-64

Переглядів: 440 | Додав: admin | Дата: 21.04.2013

1-50 51-100 ... 251-300 301-350 351-395

Copyright MyCorp © 2024