Форма входу

Пошук

Календар

«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Архів записів

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 62

Друзі сайту

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0




Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

Середа, 24.04.2024, 04:57    

Будинок дитячої

та юнацької творчості
міста Горохів

gorohivbdut@ukr.net

Головна | Мій профіль | Вихід
Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 »

1 листопада виповнилося десять років відтоді, як Василь Степанович Юрчук працює керівником гуртків народного танцю в Горохівському Будинку Дитячої та Юнацької Творчості. Із ювілеєм у праці, вихованні та розвитку юних обдарувань Василя Юрчука привітали директор БДЮТ Світлана Сов'як, колеги по роботі, його вихованці, їх батьки.

Читайте статтю< ... Читати далі »

Переглядів: 408 | Додав: admin | Дата: 02.11.2017

Цими вихідними 21-22 жовтня танцювальний колектив "Калинонька" (16 вихованців), керівником якого є Василь Юрчук бере участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі хореографічного та вокально-хорового мистецтва "Сокальські візерунки". Щиро дякуємо батькам вихованців, які супроводжують дітей у поїздці та є її спонсорами. Бажаємо перемоги у конкурсі!

... Читати далі »

Переглядів: 511 | Додав: admin | Дата: 22.10.2017

У Центрі науково-технічної творчості учнівської молоді 18 жовтня проходив очний обласний конкурс малюнків в техніках живопис, графіка, комп'ютерна графіка на військово-патріотичну тематику "Любіть Україну". Горохівський БДЮТ на цьому конкурсі представляли вихованці Шешка Миколи Ігоровича - Лісова Катерина (в номінації "графіка"), Северіна Вероніка (в номінації "живопис") та Романюк Вадим ( в номінації "комп'ютерна графіка"). На виконання конкурсних робіт відводи ... Читати далі »

Переглядів: 527 | Додав: admin | Дата: 22.10.2017

18 жовтня вихованці гуртка "Патріот" та гурт "Щедрик" представили для учнів школи-гімназії міста Горохова літературно-музичну композицію до 75-річчя Української Повстанської Армії та Дня захисника України

... Читати далі »

Переглядів: 391 | Додав: admin | Дата: 20.10.2017

12 жовтня в залі засідань районної ради відбулося тематичне свято: «Від  козаків, УПА – до  героїв Майдану, війни на  Донбасі», присвячене Дню захисника України, 75-річчю УПА, Дню Українського козацтва. Учасниками дійства стали ветерани національно-визвольної боротьби, демобілізовані військовослужбовці, педагоги, голови учнівського самоврядування та кошові отамани шкіл району.

Ведучими свята стали Андріана Янюк та Генсецький Мирослав, Марія Цьопко т ... Читати далі »

Переглядів: 516 | Додав: admin | Дата: 15.10.2017

29 вересня 2017 року вихованці БДЮТ м. Горохів взяли участь у святковому концерті з нагоди Дня працівників освіти, який відбувся у Палаці культури міста Луцька

... Читати далі »

Переглядів: 349 | Додав: admin | Дата: 02.10.2017

У першу неділю жовтня в Україні відзначають День працівника освіти, що залишається значимим у житті кожного із нас.

У середу ... Читати далі »

Переглядів: 393 | Додав: admin | Дата: 01.10.2017

27 вересня 2017 року вихованці БДЮТ м. Горохів взяли участь в заочному етапі Всеукраїнського фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості "Урок казки", який проводиться на базі Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів. На конкурс були представлені такі роботи:

- "Ненькова сопілка і батіжок" Северіної Вероніки (керівник Шешко М. І.)

- "Лисичка і Журавель" Гайдук Богдани (керівник Бояркевич А. В.)

- "Івасик -Телесик" Фищук Софії (керівник Рубель Б. Є.)

- "Лисичка і Журавель" Боярчук Вікторії (керівник Гладун Т. М.)

- Лисичка" Шевчук Софії (керівник Гладун Т. М.)

- "Коза-дереза" Янюка Олекс ... Читати далі »

Переглядів: 398 | Додав: admin | Дата: 28.09.2017

20 вересня святкувала День народження Оксана Володимирівна Лукашук. За свою багаторічну працю на посаді прибиральниці службових приміщень була нагороджена грамотою відділу освіти та РК профспілки. Щиро вітаємо ювілярку та бажаємо міцного здоров'я, сімейного затишку і довголіття.

50 років – це, без сумніву, важлива дата, яка несе в собі досвід прожитих років і мудрість, накопичену роками. Але це і той вік, коли людина може дозволити собі розслабитися і насолодитися кожною миттю свого життя. Нехай же ці золоті роки принесуть Вам тільки радість і трепетне хвилювання від зустрічей з улюбленими людьми, безтурботні думки про завтрашній день, спокій і душевну рівн ... Читати далі »

Переглядів: 342 | Додав: admin | Дата: 22.09.2017

Уже традицією стало розпочинати новий навчальний рік у Будинку дитячої та юнацької творчості м. Горохів із Дня відкритих дверей. 15 вересня цей заклад гостинно запросив усіх бажаючих у чарівний світ творчості і таланту, всіх тих хто прагне удосконалення, пошуку нового, хто вміє фантазувати, мріяти, творити, а також співати і танцювати. Новий навчальний рік буде сповнений цікавими подіями, конкурсами, новими зустрічами, веселими змаганнями, походами та багатьма корисними справами.

... Читати далі »

Переглядів: 376 | Додав: admin | Дата: 18.09.2017

20 вересня 2017 року на базі Волинського державного центру естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійних навчальних закладів проводитиметься обласний конкурс "Таланти ІІІ тисячоліття" за номінаціями "Образотворче мистецтво" та "Декоративно-ужиткове мистецтво".

Учасником цього конкурсу буде Прокопчук Світлана, вихованка гуртка вишивки "Чародійниця" (керівник Богдан Тетяна Миколаївна). Вона представить на конкурс вишиті малюнки Т. Г. Шевченка "Автопортрет 1843", "Батьківська хата" та "Сліпа".

У номінації "Образотворче мистецтво" представлятимуться:

1) малюнок "Краю мій лелечий, сторона моя", виконаний Гайдук Богданою, вихованкою гуртка образотворчого мистецтва (керівник А. В. Бояркевич);

2) малюнки " ... Читати далі »

Переглядів: 470 | Додав: admin | Дата: 17.09.2017

28 червня, у день Конституції України, у Волинському обласному драматичному театрі молодь зі всіх куточків Волині змагалася на масштабному пісенному конкурсі" Яскраві діти України", який підтримав народний депутат України Степан Івахів. Серед 25 дітей, що змагалися за можливість представляти Україну на міжнародній арені у місті Сан-Ремо, була і вихованка БДЮТ м. Горохів Дарина Сцьольна, солістка гурту «Щедрик» (керівник Людмила Гетьманчук).

... Читати далі »

Переглядів: 467 | Додав: admin | Дата: 04.07.2017

У відповідності до наказу №154 від 09 червня 2017 року "Про підсумки ХХІІ районної виставки дидактичних і методичних матеріалів "Творчі сходинки педагогів Горохівщини" начальником райвон Віктором Біликом було відзначено достатній рівень підготовки матеріалів виставки, а також оголошена подяка авторам, зокрема Качур М. С., Барановській В. В., Вовк О. В. - керівникам гуртків БДЮТ м. Горохів.

... Читати далі »

Переглядів: 386 | Додав: admin | Дата: 14.06.2017

Вітаємо вихованців гуртка "Паперопластика" (керівник О. В. Вовк) переможців обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу з початкового технічного моделювання. Шевчук Наталія здобула Диплом ІІ ступеня за представлену роботу "Храм", а Вовк Максим отримав диплом ІІІ ступеня за представлену роботу "Танк". Творчого натхнення вам та нових ідей.

Переглядів: 405 | Додав: admin | Дата: 12.06.2017

10 червня на стадіон "Колос" з'їхалися команди навчальних закладів району а фестиваль фізичної культури та військово-патріотичного виховання "Нащадки козацької слави". Гарний настрій, стремління до успіхів у змаганнях примножили чудовим співом юні талановиті солісти Богдан Бойко та Аня Тимчук, вихованці БДТЮ м. Горохова (керівник Олександр Пилип'юк)

Читайте статтю

Переглядів: 329 | Додав: admin | Дата: 12.06.2017

Нещодавно було підбито підсумки обласного етапу Всеукраїнського конкурсу "Рятувальники очима дітей". Приємно відзначити, що серед переможців в номінації "Малюнок-плакат" було названо Романюка Вадима, вихованця гуртка "Барви" (керівник Шешко Микола Ігорович).

... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: admin | Дата: 07.06.2017

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та одвічної надії. Це не лише свято для дітей, а й особливий день для нагадування суспільству про необхідність дотримання прав дитини, як однієї з головних засад формування гармонійної особистості.31 травня 2017 року у міському сквері Горохівським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно зі службою у справах дітей, відділом культури райдержадміністрації, працівниками Будинку Дитячої та Юнацької творчості міста Горохова організовано та проведено захід, присвячений Міжнародному Дню захисту дітей «Дитинство моє веселкове».

... Читати далі »

Переглядів: 600 | Додав: admin | Дата: 03.06.2017

Вихованці БДЮТ м. Горохів взяли участь у Обласному фестивалі художньої творчості учнів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів «Дитинства веселковий світ», який проводився 19 травня 2017 року Волинським державним центром естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів за підтримки управління освіти, науки та молоді Волинської обласної державної адміністрації.


Горохівчани були активними учасниками усіх заходів та конкурсів

... Читати далі »

Переглядів: 426 | Додав: admin | Дата: 21.05.2017

18 травня на центральному майдані в Горохові, біля пам’ятника Тарасові Шевченку, відбулося районне свято з нагоди Дня Європи, Всесвітнього Дня вишиванки та міжнародного Дня музеїв

Учасників свята привітав заступник голови районної ради Віталій Клемба. Директор та екскурсовод Горохівського районного народного історичного музею Ігор Шешко та Лариса Шевеля зробили екскурс у минуле, коли народилися традиції українського вишитого одягу, розповіли про музейні експонати, закликали вчителів та учнів поповнювати їх.

Хвилиною мовчання було вшановано горохівчан Ігоря Сливку, Сергія Феоктистова, Тараса Герасимюка, Юрія Данилюка, Володимира Павлюка, Романа Луцюка, Олександра Міхєєва і Андрія Ліщину, життя яких забрала неоголошена війна з проросійським ... Читати далі »

Переглядів: 428 | Додав: admin | Дата: 19.05.2017

16 травня в залі районної ради засідань зібралася еліта освіти Горохівщини – кращі з кращих вчителів та учнів на традиційний підсумковий захід мудрості, знань, творчості. На традиційному святі “Сузір’я талантів” цьогоріч було нагороджено більше 100 обдарованих учнів загальноосвітніх шкіл Горохівського району і більше 100 вчителів, які окрилили своїх вихованців до зіркових успіхів у навчанні, науковій діяльності, мистецтві співу, малюванні, спорті та інших захопленнях, без яких не було б прекрасним життя.

Серед запрошених за традицією були і вихованці та наставники БДЮТ м. Горохів.

... Читати далі »

Переглядів: 498 | Додав: admin | Дата: 17.05.2017

26 квітня 2017 року управлінням освіти, науки та молоді облдержадміністрації на базі Центру науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено обласну виставку-конкурс з історико-технічного стендового моделювання. Це один із напрямів моделювання, де усі стендові моделі – копії виготовляються з урахуванням дотримання копійності до історичного прототипу. Виготовлення таких моделей вимагає не лише певних навичок роботи із спеціальними матеріалами та інструментами, а й поглиблених знань з історії, вміння працювати з різними джерелами інформації, вести пошуково – дослідницьку роботу.

Серед 12 команд, що брали участь у конкурсі, була і команда БДЮ ... Читати далі »

Переглядів: 501 | Додав: admin | Дата: 05.05.2017

З метою громадянського виховання дітей та молоді, формування у них шанобливого ставлення до традицій свого народу, зокрема – Великодніх традицій в Україні Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді у квітні 2017 року проводив Всеукраїнський родинний конкурс «Секрети великоднього хліба».

У районному етапі цього конкурсу в номінації "Великодній рушник" переможцем стала Машкара Богдана, вихованка гуртка "Берегиня" БДЮТ м. Горохів. Щиро вітаємо Богдану з перемогою.

Переглядів: 344 | Додав: admin | Дата: 28.04.2017

24 квітня 2017 р. у БДЮТ м. Горохів відбувся І етап обласного семінару-наради на тему "Сучасні тенденції формування змісту системи виховної роботи у навчальних закладах" . Із вступним словом виступила головний спеціаліст управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Оксана Малащук.

 

Презентацію досвіду роботи "Навчально-виховний простір шкіл району як оптимальний ресурс життєтворчості особистості" провів началь ... Читати далі »

Переглядів: 401 | Додав: admin | Дата: 26.04.2017

На виконання наказу управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації  від 22.02.2017 року № 77 «Про організацію та проведення обласних виставок-конкурсів учнівської молоді з науково-технічного напряму», з метою популяризації українського народного мистецтва серед дітей та учнівської молоді на базі Центру науково-технічної творчості учнівської молоді протягом березня-квітня 2017 року було проведено обласну виставку-конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край!».

Щиро вітаємо Яворську Віру, вихованку гуртка «Чарівна нитка» Будинку дитячої та юнацької творчості м. Горохів за зайняте ІІ місце у цьому конкурсі за представлену роботу "Вертеп". 

Переглядів: 369 | Додав: admin | Дата: 24.04.2017

У переддень світлого Христового воскресіння золотий ювілей завітав у господу Тетяни Миколаївни Богдан, керівника гуртка "Чародійниця" на базі ЗОШ І-ІІІ ст. с. Колодежі

Проходить час, роки минають,
Їх не спинити, не здогнать.
Душа, здається, ген співає,
А за плечима - 50.
50 - немало й небагато,
50 - це золота пора.
Це прекрасне ювілейне свято,
Це минулого й майбутнього вага.
Роки лягають на обличчя зручно
І осінь вже запрошує на вальс.
Але щебечуть невгамовні друзі,
І повертають у минуле Вас.
Роки, мов птахи у вирій відлітають,
А спогади мережать далі голубі.
Хай Вашу стежку квіти застеляють,
Ви залишайтеся бадьорі й молоді.
Зібрались діти, родичі й  знайомі,
І неповторним став звичайний ден ... Читати далі »

Переглядів: 392 | Додав: admin | Дата: 14.04.2017

Вихованці БДЮТ м. Горохів взяли участь у V-ому Всеукраїнському творчому конкурсі "Малюнок, вірш, лист до мами", оголошеним Міністерством освіти і науки України, Інститутом модернізації змісту освіти спільно з громадською організацією «Українсько-турецький культурний центр «Сяйво» з нагоди Дня матері. На конкурс були представлені роботи:

«Мамина наука» Череван Вікторія,

гурток «Юний художник» (к ... Читати далі »

Переглядів: 492 | Додав: admin | Дата: 12.04.2017

За високу результативність творчої і просвітницької діяльності, відродження та активну пропаганду надбань національної культури підтверджено почесне звання "Зразковий художній колектив" системи Міністерства освіти і науки України ансамблю бандуристів "Срібні струни" БДЮТ м. Горохів (керівники Жанна Шевчук та Марія Стецюк)

 

Переглядів: 383 | Додав: admin | Дата: 09.04.2017

Минулого тижня сузір'я дитячих талантів осяяло Житомир: місто гостинно вітало учасників Всеукраїнського фестивалю-конкурсу молодих митців музичного, театрального, хореографічного і образотворчого мистецтва "Хочу стати зіркою". У цьому велелюдному дійстві яскраво вирізнилися юні обдарування нашого краю - вихованці багатого творчістю Будинку Дитячої і Юнацької Творчості міста Горохова.

Милі, здібні, артистичні, елегантні, вмілі горохівчани відразу ж здобули симпатії публіки і поважного журі, в якому працювали знані мистецтвознавці України. Солістка гурту "Щедрик", вихованка Людмили Гетьманчук Дарина Сцьольна ... Читати далі »

Переглядів: 456 | Додав: admin | Дата: 09.04.2017

Уже не перший рік на Волині проходить обласний огляд-конкурс малюнків і робіт «Рятувальники очима дітей».  БДЮТ м. Горохів на цьому конкурсі представлятимуть наступні роботи:

"Герої-рятівники спішать на допомогу" - Вікторія Боярчук, вихованка гуртка "Намистинка" (керівник Людмила Шешко)

"Відважні рятівники" - Вадим Романюк, вихованець гуртка "Барви&qu ... Читати далі »

Переглядів: 810 | Додав: admin | Дата: 06.04.2017

В щорічному конкурсі «Рятувальники очима дітей» в рамках Проекту «Молодь прикордоння: разом за безпеку» серед гуртківців позашкільних навчальних закладів області, вихованці БДЮТ м. Горохів  беруть активну участь і неодноразово ставали переможцями. Серед кращих робіт названо

Робота вихованців гуртка "Дизайн" (керівник Леся Кравчук)

Поетичні рядки Дарини Сцьоль ... Читати далі »

Переглядів: 487 | Додав: admin | Дата: 04.04.2017

30 березня 2017 року у Палаці культури мі ... Читати далі »

Переглядів: 403 | Додав: admin | Дата: 02.04.2017

25 березня, зразковий колектив ансамблю бандуристів "Срібні струни" здобув почесне І місце на обласному конкурсі ансамблів, оркестрів народної музики "Золоті зернинки Волинського краю". 

Щиро вітаємо усіх учасників колективу та його наставників - Жанну Шевчук та Марію Стецюк, й бажаємо подальших творчих здобутків.

Переглядів: 390 | Додав: admin | Дата: 30.03.2017

"Україна - це ми. Ми - це Україна". Під такою назвою 23 березня 2017 року відбувся творчий звіт юних талантів Будинку дитячої та юнацької творчості м. Горохів.

Позитивні емоції, приємні враження та щирі посмішки, – все це панувало в залі під час виступу дітей, які протягом навчального року відвідували гуртки БДЮТ.

 У фойє БДЮТ гості мали змогу ознайомитися з роботами вихованців гуртків "Фантазія", "Намистинка", "Витинанка" (керівник Л. В. Шешко), "Барви", "Графіка", "Юний фотограф" (керівник М. І. Шешко), "Декоративний розпис", "Сувенір" (керівник О. Є. Дядіо), "Подарунок" (керівник О. О. Парфом'юк), "Візерунок", "Берегиня" (керівник М. П. Костюк), "Мозаїка природи", "Ліпка" (керівник Н. Є. Макієнко), "Дизайн" (керівник Л. Р. Кравчук), "Вишиванка" (кер ... Читати далі »

Переглядів: 466 | Додав: admin | Дата: 25.03.2017

З днем народження ми щиро Вас вітаємо,
Керівник наш, колективу голова! ... Читати далі »

Переглядів: 443 | Додав: admin | Дата: 22.03.2017

Знову вихованців БДЮТ м. Горохів та їхніх батьків зібрало разом свято, свято весни, яке присвячене рідній ненці Україні, сонцесяйній весні, що несе з собою гожий день та прекрасні квіти. Незмінним режисером чудового свята була Світлана Іванівна Сов'як, музичний супровід здійснив Тарас Гриб. Оксана Бабій прикрасила свято мультимедійною презентацією.

Ведучі свята бажали усім присутнім весняного оновлення, енергії, достатку, миру та радості.

... Читати далі »

Переглядів: 475 | Додав: admin | Дата: 10.03.2017

Переглядів: 377 | Додав: admin | Дата: 08.03.2017

З нагоди Міжнародного дня української мови у закладі пройшло свято "Словом вишию день". Режисером чудової програми була Світлана Сов'як, музичний супровід -Тарас Гриб.

Ведучі свята: Дарія Ріполовська та Олександра Конопацька (клуб "Діалог", керівник С. Сов'як)

Ірина Пріщенко, солістка гурту "Щедрик", керівник Л. Гетьманчук

... Читати далі »

Переглядів: 483 | Додав: admin | Дата: 02.03.2017

Згідно з наказом №60 Управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА «Про підсумки обласної заочної новорічно-різдвяної виставки «Новорічний подарунок»» учнівський колектив Горохівського району (у складі Ткачук  Дарини, Семчук Юлії, Цехоша Сергія, вихованців гуртків Будинку дитячої та юнацької творчості м. Горохова) зайняв ІІІ місце у номінації «Новорічна композиція». Вітаємо переможців і бажаємо нових досягнень!

Більше інформації за посиланням

... Читати далі »

Переглядів: 382 | Додав: admin | Дата: 21.02.2017

15 лютого з нагоди 146-річчя від дня народження відомої української поетеси, письменниці Лесі Українки у БДЮТ м. Горохів був  проведений районний етап конкурсу читців поезії Лесі Українки. Вихованка гуртка «Діалог» Дарина Сцьольна зайняла почесне перше місце. Вітаємо тебе, Даринко!

Переглядів: 422 | Додав: admin | Дата: 16.02.2017

25 січня цього року на базі Горохівського БДЮТ було проведено семінар-практикум з проблеми: «Початкове технічне моделювання – як один із чинників розвитку особистості школяра». Заходом охоплено 25 вчителів загальноосвітніх та керівників гуртків позашкільних навчальних закладів.

 

... Читати далі »

Переглядів: 410 | Додав: admin | Дата: 26.01.2017

12 січня 2017 року в Будинку Дитячої та Юнацької Творчості відбулося Новорічне свято, яке організували і провели вихованці гуртків БДЮТ м. Горохів. 

Розпочалося свято піснею у виконанні Сукманської Лідії, солістки ансамблю "Срібні дзвіночки" ЗОШ І-ІII ст. смт ... Читати далі »

Переглядів: 633 | Додав: admin | Дата: 16.01.2017

У Волинському обласному еколого-натуралістичному центрі розпочала роботу Всеукраїнська виставка-конкурс різдвяно-новорічних композицій "Новорічний подарунок". 

У заході взяли участь колективи загальноосвітніх, позашкільних навчально-виховних закладів з усіх міст та районів області. Понад 600 дітей представили 450 новорічно–різдвяних композицій, в тому числі і 8 виробів вихованців БДЮТ м. Горохів. 

Роботи, представлені на конкурс, вражають розмаїттям, барвами, незвичайними матеріалами та новітньою технікою виготовлення. Папір, стрічки, бісер, тканина, пір’я, ґудзики, нитки, солоне тісто, макарони, цукерки - дитяча фантазія тут не має меж. 

"Підсвічник" (виконав Гуменюк Станіслав; кер. Лоза С. О.)

... Читати далі »

Переглядів: 495 | Додав: admin | Дата: 10.01.2017

8 січня святкує своє 60-річчя машиніст (кочегар) газової котельні Володимир Миколайович Карп'як. Увесь колектив БДЮТ м. Горохів щиро вітає ювіляра.

Шановний Володимире Миколайовичу! Прийміть наші найщиріші побажання міцного здоров'я, особистого щастя, невичерпної енергії та наснаги у всіх Ваших добрих справах. Нехай кожен день буде осяяний високим злетом душі, а добре самопочуття і гарний настрій стануть запорукою Вашого процвітання.  Хай у Вашому домі завжди панують мир і злагода, у серці — доброта, а у справах — мудрість та виваженість. Нехай збувається все задумане, а  Півень змінить Ваші турботи на радість, а будні — на свято. Нехай доля і надалі буде прих ... Читати далі »

Переглядів: 400 | Додав: admin | Дата: 08.01.2017

І знову у Будинку дитячої та юнацької творчості м. Горохів гамірно. Цього разу новорічне свято було організоване для дітей працівників Горохівського центру поштового зв’язку №7 на прохання голови профкому Раїси Іванюк. Завдяки директорові БДЮТ Світлані Сов’як, яка була режисером, веселе дитяче шоу дуже сподобалося маленьким глядачам.

Вони радо співали, танцювали, декламували вірші під керівництвом веселих артистів, вихованців БДЮТ Олександри Конопацької, Дарії Ріполовської, Вероніки Северинової та Валентина Шешка.

... Читати далі »

Переглядів: 420 | Додав: admin | Дата: 06.01.2017

Із щирими привітаннями у ці святкові дні завітали вихованці БДЮТ м. Горохів до працівників бухгалтерії районного відділу освіти. У святковому концерті взяли участь:

Збудовська Каріна із піснею "Зима на Україні", ЗОШ І-ІІІ ст. с. Борочиче,

керівник Жанна Шевчук

"Зима" - виконує Карел Мар'яна, ЗОШ І-ІІІ ст. с. Брани, керівник Віктор Ковальчук

... Читати далі »
Переглядів: 390 | Додав: admin | Дата: 05.01.2017

4 січня відбувся IV районний фестиваль лялькових театрів "Різдвяна казка" на базі районної дитячої бібліотеки. У фестивалі взяли участь 6 колективів з району, в тому числі ляльковий театр "Дзвіночок" БДЮТ м. Горохів (керівник Олена Парфом'юк) з виставою "Новорічна казка" .

   ... Читати далі »

Переглядів: 495 | Додав: admin | Дата: 05.01.2017

22 грудня 2016 року відбулося урочисте відкриття обласної виставки-конкурсу різдвяно-новорічної атрибутики «Святвечір», організованої Волинським державним центром естетичного виховання учнів загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів за підтримки управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації.

На конкурсі презентовано традиційні атрибути різдвяно-новорічних свят: вертепні шопки, різдвяні зірки, маски ряджених, реквізити колядників і щедрівників, дідухи, павуки з соломки, вироби з імбирного печива (ялинки, зірки, сніговики), сучасні новорічні прикраси.

За підсумками виставки-конкурсу у першій віковій групі (8-11 років) серед переможців названо Гаркушу Олександру та Романюк Наталію, вихованок гуртка "Чародійниці" (керівник Т. Богдан) БДЮТ м. Горохова.

... Читати далі »

Переглядів: 438 | Додав: admin | Дата: 04.01.2017

10 грудня 2016 року Волинським державним центром естетичного виховання учнів проведено обласний конкурс вокальних ансамблів малих форм «Ми діти твої, Україно».

У заході взяло участь понад 250 школярів у складі 39 вокальних ансамблів із загальноосвітніх, позашкільних та професійно-технічних навчальних закладів.

Вокальний дует у складі Ліпковської Олі та Харчук Таїси (керівник О. Шепшелей) став лауреатом цього конкурсу.

 

Під час конкурсу дівчатка продемонстрували сценічну культуру, емоційність виконання, володіння голосом та акторську майстерність, яс ... Читати далі »

Переглядів: 431 | Додав: admin | Дата: 04.01.2017

Протягом вересня – жовтня 2016 року на базі Центру науково-технічної творчості учнівської молоді було проведено обласний заочний конкурс дитячих малюнків вихованців закладів позашкільної освіти «Безпека дитини – добробут країни».

На захід представлено 68 робіт образотворчого мистецтва в номінаціях «Живопис», «Графіка» учасниками молодшої, середньої та старшої вікових категорій.

Приємно, що серед переможців конкурсу є і вихованка БДЮТ м. Горохів. Отож, вітаємо Северіну Вероніку, вихованку гуртка «Барви» (керівник М. Шешко) за заняте ІІІ місце в номінації "Живопис" в середній віковій категорії.

  ... Читати далі »

Переглядів: 1089 | Додав: admin | Дата: 04.01.2017

З Новим роком добрі люди!
Сподіваюсь, з Вами буде
Запашна, смачна хлібина,
... Читати далі »

Переглядів: 402 | Додав: admin | Дата: 31.12.2016


Copyright MyCorp © 2024